Wereldverbeteraars.

Voor duurzame en sociale plekken, projecten, events en activiteiten 

De wereld heeft mensen zoals jij nodig. Mensen of organisaties die op zoek zijn naar innovatie en creatieve vernieuwing. Hun footprint verkleinen en juist hun positieve impact willen vergroten. Door klein en dichtbij te beginnen of het direct groots aan te pakken. Minder verbruik en uitstoot of meer aandacht voor sociale en duurzame projecten. Laat onze digitale en interactieve kaart je helpen! Maar, wat heeft onze kaart eigenlijk gemeen met een wereldverbeteraar zoals jij?

De interactieve kaart voor wereldverbeteraars

Wolf Maps is hét papierloze alternatief voor overzicht en inzicht, passend bij jouw purpose - en die van ons. Wil je het voor mensen duidelijk maken welke duurzame festivals worden georganiseerd? Waar je vegan kunt dineren? Of vintage kunt shoppen? Juist nog meer inzetten op een duurzame omgeving? Terwijl je ook nog eens handig gebruikmaakt van de input van jouw community? Een betere wereld begint bij Wolf Maps. Ben je er klaar voor samen het verschil te maken?

Screenshot Wolf Maps
Logo MaatschapWij Logo Groener Groningen Logo Stimenz Logo Provincie Groningen

Waar gelijkgestemden elkaar vinden

De interactieve kaart van Wolf Maps is een krachtig middel dat nieuwsgierigheid opwekt, de omgeving tot leven brengt en de verbeelding prikkelt. Het is een brug tussen de digitale en echte wereld en het stimuleert mensen om te ontdekken en te kiezen voor meer duurzaamheid, precies wat we willen bereiken. Maar er is meer!

 • Duurzaamheid staat voorop: We hebben liever dat iedereen tussen de bomen kan lopen dan dat deze gekapt worden. Daarom zijn onze kaarten volledig online. Een ideale vervanging van papieren kaarten, informatieboekjes of krantjes.
 • Betere online vindbaarheid en verhoogde bezoekersaantallen: Het is jammer dat zo veel positieve plekken nog steeds moeilijk vindbaar zijn. Ja, zelfs na een rondje Googelen. Wolf Maps maakt uniek aanbod zichtbaar en tegelijkertijd online beter vindbaar. Wat dacht je van de kaart van ‘Eet Lokaal’, een initiatief van SDG Nederland. Een kaart van Nederland compleet gericht op lokale, gifvrije en groene boeren, tuinders en voedselproducenten.
 • Visueel prikkelend en wekt nieuwsgierigheid op: Over smaak valt niet te twisten. Onze kaart heeft een fris design en prikkelende elementen. Er is ook ruimte voor eigen tekst, video en geluidsfragmenten. Zo maak je van iets zo eenvoudig als een interactieve kaart een visueel aantrekkelijke tool voor een geweldige beleving en meer verbinding met jouw doelgroep.
 • Toegankelijk voor iedereen: Echt iedereen. Ook niet tech-savvy mensen ervaren de kaart als gebruiksvriendelijk. Een must, vinden wij.
 • Houd zelf de regie: Wijzigingen in jouw Wolf Maps voer je moeiteloos zelf door. Zonder hulp van ons of van een IT’er. Zo bespaar je niet alleen geld voor updates en onderhoud, maar houd je ook nog eens de volledige regie over je eigen kaart. Onze interactieve kaart is er al, het is alleen nog aan jou om deze naar eigen smaak in te vullen, aan te passen en te onderhouden.
 • Bouw je eigen community: Wolf Maps brengt mensen, activiteiten en bedrijven samen. In één oogopslag. Wist je dat bezoekers ook nog eens makkelijk en snel suggesties kunnen doen voor jouw kaart? Groener Groningen laat zien hoe goed crowdsourcing kan werken. Creëer samen met likeminded mensen jouw interactieve kaart, volledig gericht op jouw ultieme doel.
 • Online overal inzetbaar: Maak je vandaag je eerste kaart? Dan kun je deze direct overal online delen. Embedden op je eigen website, delen met QR-codes via verschillende kanalen en middelen, via sociale media maar ook stand-alone op je eigen (sub)domein. Eén kaart, te gebruiken op al je communicatiekanalen. Lekker efficiënt!
Screenshot Wolf Maps

Bereik meer mensen

Door een interactieve kaart te verrijken met beeld en geluid, maken we van jouw Wolf Maps een nieuw communicatiemiddel en voor iedereen die op zoek is naar duurzamer en socialer. Het is een handige gids die je overal snel gebruikt. Terwijl je tegelijkertijd meer mensen inspireert met jouw grootse dromen en doelen. Hoe? Nou zo:

 • We gebruiken een web app: Uit cijfers blijkt dat maar één op de vier mensen een app downloadt tijdens een vakantie of uitje. Een web app is gebruiksvriendelijker en beter vindbaar in zoekmachines, direct te delen met reisgenoten en te embedden op je eigen website.
 • Eigen branding: Breng je herkenbare stijl tot leven en gebruik je eigen logo, afbeeldingen en kleuren. Je kunt zelfs je eigen domeinnaam gebruiken.
 • Handige navigatie met categorieën, tags en zoekfunctie: Wijs mensen op de meest toffe plekken, projecten en events en maak gebruik van handige iconen en categorieën.
 • Kader je eigen gebied af: Maak gebruik van omlijning om je gebied nog beter uit te lichten. Heb je de interactieve kaart van Stimenz al gespot? Een interactieve kaart voor een specifieke locatie waar je allerlei sociale activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.
 • QR-codes: Gebruik onze automatisch gegenereerde QR-codes op raamstickers, abri’s, borden en stickers. Laat zo veel mogelijk mensen weten dat jij bestaat!
 • Multimedia: Verrijk je kaart met afbeeldingen, video’s en geluidsfragmenten voor nog meer gevoel bij bepaalde punten op jouw kaart. Interviews met boeren, foto’s van een sociaal evenement, blije gezichten en menukaarten van dé vegan hotspot in de stad.

Groener Groningen

Steeds meer inwoners van Groningen streven ernaar om milieubewuster te leven. Vaak kiezen we voor de vertrouwde, maar niet altijd even groene weg. Groener Groningen maakt het streven naar een duurzamer leven in onze stad leuker en makkelijker. Hoe? Door duurzame ondernemers en initiatieven meer zichtbaar te maken en te delen met de hele stad. En hiervoor maken ze gebruik van Wolf Maps. Bekijk de video voor een uitleg van Manon Prins.

Aan de slag met jouw eigen interactieve en duurzame kaart?