Evenementen & festivals.

Jouw event of festival is een next level ervaring met onze interactieve eventkaart.

Jarenlange voorbereidingen zijn vaak nodig voor een kick-ass event of festival, waar alles gewoon helemaal klopt. Festivalgangers gaan uit hun dak, sponsors zijn blij met de zichtbaarheid van hun brand en alles loopt op rolletjes. Alles wat je van tevoren hebt gevisualiseerd komt nu tot leven, juist omdat je hebt gekozen voor de duurzame inzet van human technology, zoals onze interactieve kaart.

De interactieve kaart voor festivals en events

Eén digitale papierloze kaart waarbij we een innovatief en creatief samenspel creëren tussen aanbod en beleving. Met focus op veiligheid, omgevingsmanagement, faciliteiten en programma-informatie. Geschikt voor één of meerdaagse stadsfestivals met verschillende locaties, theaterfestivals en sportevenementen. Juist het gemak waarmee je een kaart opzet en inricht, maakt Wolf Maps een goed alternatief voor de standaard en veelal dure maatwerkoplossingen of papieren kaarten.

Screenshot Wolf Maps
Logo Golazo Logo Marketing Drenthe Logo Loop Leeuwarden Logo Oerol Logo PlantFWD Logo Marathon Rotterdam Logo Provincie Groningen

Zij gingen je voor

Wolf Maps is een gebruiksvriendelijke kaart waarmee je in contact komt met bezoekers van jouw evenement of festival. Maar Wolf Maps is ook dé digitale plek voor alle informatie rondom je event. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid, het programma en hotspots.

"Oerol, een festival vol theater, muziek, dans en storytelling op bijzondere plekken in de natuur van Terschelling. Navigeren door het uitgebreide programma en over het eiland is een uitdaging. Wolf Maps maakt dit eenvoudiger. Tim en Aljan stonden voor, tijdens en na het festival klaar om de gebruikerservaring te optimaliseren. Belangrijk detail: de oplage van onze gedrukte (fiets)kaart is drastisch verlaagd dankzij de digitale kaart."

Carola Poleij
Carola Poleij Oerol

"Wolf Maps levert niet alleen een hoogwaardige interactieve kaart, ze hebben ook oog voor de doelen die je als klant met de kaart wilt bereiken. Ze staan open en denken mee over aanpassingen die het gebruikersgemak en de gebruikerservaring van jouw specifieke doelgroep(en) vergroten."

Karin Wolfs
Karin Wolfs Marketing Drenthe

"Dankzij de interactieve kaart kregen deelnemers en toeschouwers van de Menzis 4 Mijl van Groningen een helder en volledig overzicht van het gehele evenement. Dit resulteerde in aanzienlijk minder vragen en meer begrip voor eventuele omleidingen en afsluitingen. Voor ons van onschatbare waarde."

Johan Meijer
Johan Meijer Golazo

Eén interactieve kaart als brug tussen de digitale en echte wereld

De interactieve kaart van Wolf Maps is een krachtig middel dat nieuwsgierigheid opwekt, de omgeving tot leven brengt en de verbeelding prikkelt. Het is een brug tussen de digitale en echte wereld en het maakt van jouw evenement of festival een écht next level ervaring. Maar er is meer!

 • Iedereen werkt graag met Wolf Maps: Echt iedereen. Ook niet tech-savvy mensen ervaren de kaart als gebruiksvriendelijk. Een must, vinden wij.
 • Het hele jaar door vindbaar voor bezoekers: Terwijl je papieren kaart, programma of informatieboekje na een event weer in de prullenbak belandt, is jouw Wolf Maps het hele jaar door vindbaar voor bezoekers. De views blijven tellen en ook je website is beter vindbaar. Ver voor óf na het event.
 • Geen gedoe met papier: Onze kaarten zijn volledig online. Een ideale vervanging van je papieren kaarten, programma’s of informatieboekjes.
 • Een ultieme beleving voor bezoekers en festivalgangers: laat zien wat er te doen is en waar bezoekers terecht kunnen. Waar treedt die toffe band op? En waar kun je een snack scoren? Hoe kom je snel bij de volgende act en wat is er nog meer te zien en te beleven?
 • Sponsor blij, jij blij: De interactieve kaart van Wolf Maps is de tool om in contact te komen en te blijven met bezoekers. In deze kaart gebeurt het. Dit is dé verzamelplek voor iedereen die wil weten waar hij of zij moet zijn tijdens het event. En waar bezoekers zijn, wil een sponsor zijn.
 • Facts and figures: Net zoals iedere applicatie of website houden we statistieken bij. Maar we gaan nog een stapje verder! Wist je dat we ook heatmaps kunnen maken zodat je in één oogopslag ziet waar veel mensen bij elkaar zijn? Ideaal, voor handhaving en veiligheid.
 • Visueel prikkelend: Elk evenement of festival heeft een eigen look. Vaak herkenbaar voor bezoekers. Onze kaart heeft een fris design en elementen die opvallen. Je kunt jouw hele kaart geheel in eigen stijl aanpassen, voor een nog betere herkenbaarheid bij bezoekers.
 • Houd zelf de regie: Wijzigingen in jouw Wolf Maps voer je moeiteloos zelf door. Zonder hulp van ons of van een IT’er. Zo bespaar je niet alleen geld op updates en onderhoud, maar houd je ook nog eens de volledige regie over je eigen kaart. Onze interactieve kaart is er al, het is alleen nog aan jou om deze naar eigen smaak in te vullen, aan te passen en te onderhouden.
Screenshot Wolf Maps

Voor een onvergetelijke beleving

Wolf Maps gebruikt krachtige online tooling om een sterke en gebruiksvriendelijke kaarten te creëren. Jouw eigen unieke kaart die je op elk gewenst moment aanpast, zonder hoge onderhoudskosten. Wat kun je van Wolf Maps verwachten?

 • We gebruiken een web app: Uit cijfers blijkt dat maar één op de vier mensen een app downloadt voor een event. Een web app is gebruiksvriendelijker en beter vindbaar in zoekmachines, direct (online) te delen en te embedden op je eigen website.
 • Eigen branding: Breng je herkenbare stijl tot leven en gebruik je eigen logo, afbeeldingen en kleuren. Je kunt zelfs je eigen domeinnaam gebruiken.
 • Handige navigatie met categorieën, tags en zoekfunctie: Wijs bezoekers de weg en maak gebruik van handige iconen en categorieën. Zo maak je in een oogopslag duidelijk waar podia, foodcorners, wc’s en EHBO-punten te vinden zijn.
 • Binnen de lijntjes: Maak gebruik van omlijning om je gebied nog beter uit te lichten. Heb je de interactieve kaart van Verhalenweekend Drenthe al gespot?
 • QR-codes: Gebruik onze automatisch gegenereerde QR-codes op raamstickers, informatiepanelen en –borden en routepaaltjes, ter ondersteuning van fysieke bewegwijzeringsborden.
 • Audio en video: Verrijk je kaart met afbeeldingen, video’s en geluidsfragmenten van acts, sponsoren en punten die uitgelicht mogen worden.
 • Heatmaps en statistieken: Op een plek waar veel mensen samenkomen is veiligheid enorm belangrijk. Met onze heatmaps houd je in de gaten waar het druk is. Ook handig voor de evaluatie naderhand: wat was the place to be?
 • Routes en afzettingen: Juist bij sportevenementen – zoals de 4Mijl in Groningen – is de route een essentieel onderdeel van het event. Gebruik Wolf Maps om zichtbaar te maken waar bezoekers kunnen parkeren, waar de weg is afgesloten, hoe je bij de start en finish komt en alles wat daar tussenin te vinden is.

Een digitale kaart in je broekzak tijdens Oerol

Oerol is misschien wel een van de grootste festivals van Nederland. Het festivalterrein is namelijk zo groot als heel Terschelling. Oerol is al jaren dé ontmoetingsplek waar jaarlijks 50.000 verschillende mensen en generaties met liefde voor kunst, cultuur en natuur samenkomen. Met ongeveer 60 locaties voor straattheater, muziek, beeldende kunst, storytelling en talks.

Lees hoe Oerol Festival de kaart inzet

Blauwestad en Wolf Maps

Aan de slag met jouw eigen interactieve evenementenkaart?