Op zoek naar de eerste 10 klanten

Door Tim Sluis op 23 maart 2022
Interactieve kaarten voor Nederlands mooiste plekken.

Ons kleine landje kent ongelooflijk veel bijzondere plekken en gebieden. Elk met eigen details en geschiedenis. Eindeloze natuurgebieden, schitterende waterlinies en adembenemende stadsgezichten.

Niks leukers om te ontdekken aan de hand van een ouderwetse papieren kaart 🗺️. Hoe mooi zou het zijn als elk gebied een eigen kaart zou hebben? Direct voor iedereen beschikbaar.

Iedereen een papieren kaart is misschien wat lastig. Maar wat als het digitaal kan? Het gevoel van ontdekken van een papieren kaart plus alle voordelen van moderne techniek.

Precies daarom hebben we bij Studio Wolf het afgelopen jaar hard gewerkt aan Wolf Maps. Een product waarmee je interactieve kaarten maakt die hetzelfde gevoel geven als papieren kaarten. Daarmee geef je de bezoeker de wereld in zijn hand.

Na flink experimenteren, testen en leren zijn we klaar om te lanceren.

Zet je gebied op de kaart

Kaarten spreken al decennia tot de verbeelding. Die verbeelding brengen we terug met steengoede interactieve kaarten. Waarom is dit belangrijk?

 • Goede kaarten zetten een gebied letterlijk op de kaart;
 • Goede kaarten verspreiden snel, en daarmee ook het merk achter de kaart;
 • Goede kaarten geven de mogelijkheid om een diepere laag te ontdekken van al het moois wat om ons heen ligt.

Stiekem hebben we nog een ultrageheime missie: mensen wat vaker achter hun beeldscherm vandaan halen. Minder digitale wereld, meer echte wereld!

Kaarten spreken al decennia tot de verbeelding. Die verbeelding brengen we terug met steengoede interactieve kaarten.

Een toolkit voor kaartmakers

Wolf Maps is meer dan een kaart. Het is een complete toolkit voor kaartmakers (ja, jij bent ook een kaartmaker). Dit kan je van ons verwachten:

 • Het gebied in de spotlight: Plekken, en spoedig ook routes, lijnen en vlakken. Maar dan alleen die van van het gebied. Met onze kaarten toon je alleen wat relevant is, met focus op het doel.
 • Foto’s, video’s en geluid: Verrijk kaarten met video’s, foto’s en geluidsfragmenten. Vertel een verhaal en neem de bezoeker mee.
 • Deel waar je wilt: Embed de kaart op websites. Plaats een QR-code op borden. Share op socials. Gebruik onze vele mogelijkheden om je kaart onder de aandacht te brengen.
 • Gemaakt voor elke telefoon: 70% van de bezoekers bekijkt kaarten op een telefoon. Onze kaarten voelen als een app, maar zijn dat niet. Gewoon een website, voor iedereen toegankelijk.
 • Razendsnel kaarten maken: Jij plaatst de content, wij doen de rest. In minder dan een uur maak je een kaart die net zo goed werkt als Google Maps, maar uniek is voor jouw gebied.
 • Prachtige kaarten: Tot slot, onze kaarten werken niet alleen goed, ze zijn ook nog eens heel mooi.

In minder dan een uur maak je een kaart die net zo goed werkt als Google Maps, maar uniek is voor jouw gebied.

Wil je meedoen?

We zijn op zoek naar de eerste 10 organisaties die voor een aantrekkelijke prijs met ons op ontdekkingsreis willen gaan. Zodat we allemaal kunnen leren. Welke kaart zou jij willen maken?

Zo gaan we te werk:

 1. Samen ontwikkelen we de kaart. We onderzoeken wat erop moet komen en plaatsen de kaart indien gewenst op jullie domein (bijvoorbeeld kaart.organisatie.nl);
 2. We zorgen dat hij vindbaar is en bepalen de strategie om hem onder de aandacht te brengen;
 3. We meten het gebruik van de kaart.

Ben je iemand of weet je iemand met interesse? Laat je gegevens achter of neem contact op met met Tim via tim@wolfmaps.com.

Backstage nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven hoe Wolf Maps zich ontwikkeld? Meld je aan voor onze backstage nieuwsbrief.